L’Oréal Paris Hair Expertise EverSleek Smoothing

Kategorije: Kosa, L'Oreal

Njega kose mi je iznimno važna a kako sam primjetila da mi sve češće korištenje sušila za kosu i pegle za kosu iznimno brzo i jako isušuje kosu odmah sam morala poduzeti adekvatne mjere ;D .

Odlučila sam isprobati L’Orealovu “EverSleek” liniju, tj šampon i regenerator sam preskočila te za početak naručila samo sprej i serum za zaštitu kore od tretiranja toplinom.

Proizvodi nisu dostupni u Hrvatskoj ali ih je moguće naručiti sa feelunique.com (klik za link).

Obožavam ovaj sprej!!!!! Morala sam u startu to naglasiti 😉 jer sam prezadovoljna. Način na koji se koristi jest da našpricate kosu prije sušenja sušilom ili korištenja pegle za kosu. Vrlo jednostavno a efekat koji dobivate je fenomenalan. Naime, prvo primjetite miris koji je divan i koji ostaje na vašoj kosi i nakon sušenja a nadalje, kosa nakon sušenja izgleda zdravo, uredno, lako se češlja a toliko postje mekana i podatna da ne postoji dovoljno dosljedna riječ da vam opišem taj osječaj kada prođem kroz kosu.
Sprej se jako smoro troši jer ima odličnu pumpisu koja sadržaj jako dobro rašprica po kosi a ja ga npr koristim savki dan već mjesec dana i još nisam došla ni do polovice bočice od 200ml tako da potpuno opravdava savršen omjer kvalitete i cijene koja iznosi 12.23$ što bi otprilike iznosilo oko 75kn.
Ukoliko vam je kosa neposlušna nakon sušenja ili gruba na dodir te vam je jednostavno potrebna dodatna njega kosi zbog tretiranja toplinom svakako preporučam ovaj proizvod jer kosa nakon njega ostaje nahranjena i zdrava a u konačnici to i je najbitniji cilj.

Serum za kosu koji dolazi iz iste linije također je odličan proizvod. Na prvu vas ponovo oduševi miris koji ostaje na kosi. Serum se nanosi nakon sušenja ili na vrhove ili duž kose, kako vas je volja. Imam dugu kosu a dovoljna mi je količina jednog pritiska na pumpicu i također ni nakon mjesec dana još nisam došla ni do polovice ambalaže od 50ml stoga je i u ovom slučaju zadovoljen omjer kvalitete i cijene koja u ovom slučaju iznosi također 12.23$ dakle oko 75kn.
Kosa a naročito vrhovi, ostaje lijepa, zdrava, sjajna, mirišljava, serum jako brzo upije u kosu i nahranu ju što se osjeti i pod prstima već nakon prvog nanošenja. Svakako preporučam jer meni su ova dva proizvoda učinila čudo na kosi koju svaki dan tretiram sušilom a moram proznati i peglom za kosu na način da nije niti malo isušena i bezživotna.
Kako se vi nosite sa tretiranjem kose toplinom…ili nema posljedica?
lp

 • Super se čine proizvodi! Moja kosa je dosta zahvalna i zdrava tako da mi ovo ne treba, ali planiram nabaviti Macadamia oil. 😀 Ono, čisto za prevenciju 😀

  • Preporučam Macadamiu…ja kupujem varijantu od 30ml i košta 82kn i traje mi kojih 3-4 mjeseca makar ga ne koristim svaki dan već povremeno, ja sam više freak za serume 😉 .
   Javi kako će ti se svidjeti!
   lp

 • Ja u principu ne volim koristiti te aparate na kosi… zimi je sušim samo kada mi bude hladno i to nikad do kraja tako da se najčešće suši bez fena i tako mi bude najljepša frizura, a peglam se doslovno 2 put godišnje kad se zaželim malo promjene 🙂 Jedino kad mi se kosa užari pod fenom je kad odem na šišanje u frizerke pa je ona onako sprži da se dobro osuši da ne izađem vani mokre kose, iako živim 5 minuta o salona 😀 Meni je nekako uvijek žao moje kose pod fenom, očito sam malo čudna po tom pitanju hehe..

  • Baš mi je drago da nisi ovisnik o fenu i pegli…ma mislim, nisam ni ja o pegli ali bez fena i apsolutno svakodnevnog feniranja ne mogu jer mi je kosa tanka i zaista treba uložiti truda da izgleda kako treba…već sam toliko ispraksirana da svoju dugu kosu sama isfeniram za 10ak min….;)
   lp

 • Joj čula sam za ovo, i čini mi se super…
  Trebala bih isprobat

Shop now at FOREO for the IRIS