Betatene (Dietpharm)

Kategorije: Njega tijela

Svake godine počinjem s pripremama za ljeto već u travnju kada krećem sa Betatene kapsulama od Dietpharma…

Naime, radi se pripremi za zdravije tamnjenje kože….

U pakiranju se nalazi 60 kapsula koje meni traju dva mjeseca jer ih pijem samo jednom dnevno dok na uputama piše da ih možete konzumirati i dvaput. Dolaze u obliku kapsule koju je lako progutati. Nisam imala nikakvih neuspojava niti čula za ijedan slučaj. Pijem ih od travnja pa do rujna i moram priznati da su mi uvelike pomogle jer sam prije tri – četiri godine primjetila da mi koži smetaju prve zrake sunca i znala sam dobiti početkom ljeta lagani osip kojega mi se bilo teško riješiti ali kako sam redovno počela koristiti ove kapsule to se više nije ponovilo.
Isto tako izuzev pripreme kože za sunce i boju dobivam brže a i postojanija je tako da je to jedan veliki plus.

Postoji još nekoliko proizvođača koji proizvode proizvod poput ovog no ja nekako iz navike a i jer znam da funkcionira koristim ovaj od Dietpharma koji možete naći u ljekarnama po cijeni od 93,50kn i dakle potrošim tri kutije.

Klikom na fotografiju možete dobiti uvećani prikaz sastava ali u globalu radi se o vitaminima C i E te mješavini Betatena.

Zadovoljna sam ovim proizvodom koji je ispunio moja očekivanja i planiram ga koristiti i dalje…kako se Vi pripremate za sunce i imate li alergijske reakcije te kako ih rješavate?

lp

 • Ja sam pila beta karoten od strong nature, kako bi sto pre pocrnela, nemam nikakve probleme sto se tice alergijskih reakcija na sunce. I ovo je odlicna stvar, brzo sam pocrnela. Jedina mana je sto se dobije cini mi se 30 kapsula, a treba da se pije 3 puta na dan, pa se brzo potrosi..

  http://beautystuffbyana.blogspot.com/

  • …nisam probale od “strong nature” ali zaista nisu isplative ako ih je 30 a piju se triput dnevno….ja bi ti preporučila ove jer ja ih pijem jednom dnevno a 60kom ih je u pakiranju…;)

 • Ja sam pila zadnjih nekoliko godina prije ljeta i tokom ljeta (kroz 5., 6. i 7. mjesec) beta karoten kako bih se pripremila za sunce. Imam tetku koja je medicinska sestra i to mi je preporučila. Ne znam točno koji je bio proizvođač, ali su bile male rozo-crvene tabletice i to 90 komada. Taman za 3 mjeseca. Poanta je u tome da tijelo nakupi zalihu beta karotena pa nije potrebno piti cijelo ljeto nego prije ljeta i početkom ljeta. Inače sam tamnije puti i brzo pocrnim i ne crvenim nikada (ipak se i pazim i ne pretjerujem sa suncem). Primjetila sam da svih tih godina bi manje pocrnila neko inače. Ove sam godine promijenila priču i uzela Astaksantin od Twinlaba i puno mi se više sviđa. On se ne mora uzimati neko vrijeme prije izlaganja suncu da tijelo stvori zalihu nego netom prije nekih dužih izlaganja. Dovoljna je jedna “tura” svako ljeto. Platila sam ga 250 kn, ima 60 kapsula i uzima se uz obrok. Puno mi se više sviđa jer ne samo što je jači antioksidans nego sam ja i puno više pocrnila, a nisam se ništa više sunčala nego inače. Tako da je to od sada moj obavezan dodatak za ljeto 🙂 I svaki put provjerim ime prije nego napišem jer je malo čudno pa da ne pogriješim napisati 🙂 Eto, malo je duži ovaj moj komentar 🙂

  • …čula sam za taj da je odličan ali zapravo Twinlab ima općenito odlične proizvode pa ti vjerujem da ti je i ovaj pomogao…svakako da je koži potrebna njega prije sunca i iznutra i svakome bi preporučila ovakvu pripremu i drago mi je da se slažeš sa mnom…;)
   lp

 • Ja ne pijem ništa takvog, prirodno sam svijetla, ali brzo pocrnim i brzo izgubim boju.

  • …ja isto relativno brzo pocrnim ali i prirodno nisam baš svijetla već neki srednji do tamni ton a i boja nakon ljeta mi je relativno postojana…da li je zbog Betatena ili je do kože ne znam ali znam da su mi pomogle u sprečavanju alergijskih reakcija a to mi je i bila svrha…;)
   lp

Shop now at FOREO for the IRIS