Balea scrub

Kako sam ugodno iznenađena omjerom kvalitete i cijene Baleinih proizvoda odlučila sam spomenuti još jedan proizvod istoimenog brenda….peeling za tijelo … “buttermilk & lemon” = maslac i limun …

Nježan i ugodan miris zaokruženih citrusnih nota koji koji kratki period i ostaje na koži, više je gelaste nego guste teksture no ipak nije prerijedak a samih granulica za peeling ima dovoljno ali opet ne previše da ne bude pregrubo. Ostavlja kožu nježnom i mekom te ne izaziva iritacije.

Svijetla točka ovog odličnog peelinga je i cijena, za 12-ak kuna dobijete 200ml odličnog peelinga kojega ćete zasigurno iskoristiti do posljednje kapi.

Imate li Vi neki Balein proizvod za predložiti?

lp

Tagovi: ,
  • Zadnje što sam probala je Baleina tonirana krema. Kako imam problematično lice koje ne podnosi kreme s faktorom onda ga “zavaravam” sa proizvodima koji u sebi imaju faktor, tipa puder, bb ili tonirana krema jer s tim proizvodima nemam problema. Pa sam uzela ovu da je isprobam za na more i u tu svrhu mi je dobra. Lagano prekrije, sasvim dovoljno i ne ispire s brzo s lica. Iako kad sam probala je nositi za po gradu, ispod pudera u prahu mi nije odgovarala jer ne matira uopće. Ali kako sam je kupila samo za ići na more jer nije pametno uopće ne zaštititi lice, sasvim sam zadovoljna. I nije bila skupa, mislim 20ak kuna… 🙂

    • Obožavam dobre proizvode koji nisu preskupi, drago mi je da si našla alternativu 😉

  • imala sam balein peeling za tuširanje, samo što je moj bio breskva, tako nešto. slažem se, super je! zadnje od balee, što mi se jako svidjelo je losion za tijelo s kokosom.

    • …imam i ja taj losion i odličan mi je 😀

Shop now at  FOREO for the IRIS