Afrodita AcneStop – osvježavajuća pjena za umivanje

Kategorije: Afrodita, Njega lica

U posljednja tri tjedna za jutarnje umivanje koristila sam Afroditinu osvježavajuću pjenu za umivanje iz linije AcneStop. Dolazi u zgodnom i klasičnom pakiranju od 150ml i pumpicom za stvaranje pjene. Pjena je namijenjena masnoj i nečistoj koži te u sebi sadrži vitamin B3 i ekstrakt hamamelisa. Prvenstvena joj je namjena da otvara pore i dubinski ih čisti te tako smanjuje količinu bakterija koji uzrokuju nastanak prištića i smanjuje pojavu novih.

Po mom iskustvu rekla bih da je ugodna mirisom i teksturom ali da nikako ne uspostavlja ravnotežu između masnoće na licu i vlage u koži i mišljenja sam da kožu isušuje iznutra jer osječaj zategnutosti lica nakon umivanja je nelagodan čak i na mojoj masnoj koži pa sam ju zato koristila isključivo ujutro. Nije mi iritirala lice niti sam imala nekakvih neugodnih prištića tako da je u tom segmentu prošla. Isto tako negativna sitnica za spomenuti bi bila da se jako brzo troši jer se meni nikada nije desilo da 150ml proizvoda za umivanje potrošim u tri tjedna do zadnje kapi ali cijena od kojih 30-ak kuna opravdava tu potrošnju.

Zaključak bi bilo da ukoliko imate masnu a iznutra dehidriranu kožu kao ja ipak potražite drugu pjenu za umivanje a ukoliko vam je koža dovoljno vlažna iznutra i ukoliko vas ne smeta osjećaj zategnutosti kože lica nakon umivanja onda svakako kupite.

lp

Tagovi:
 • Ja već jako dugo koristim Afroditinu AHA pjenu za lice koja se može kupiti u kozmetičkim salonima, košta 70kn i zapravo je isto pakovanje kao ova. Evo ti sličica: http://www.kozmetika-afrodita.com/slike/special_pics/0c5d6d2b15c609b9e0f6e31f22a7b013.jpg

  Ja sam jako zadovoljna, koristim je već više od godinu dana, bočica mi traje po 2-3 mjeseca i koristim je navečer jer odlično čisti lice od pudera i nečistoća. Ne pada mi na pamet je promijeniti upravo zbog toga što stvarno super očisti lice.

  Ujutro pak koristim sapun Ulola od gline i čajevca.

  • Baš ću probati jer Afrodita ima solidnih proizvoda a ni ovu varijantu sa sapunom bi valjalo isprobati.
   lp

Shop now at FOREO for the IRIS