love it this spring

Kategorije: Clinique
love it this spring

Ovogodišnji početak proljeća obilježilo mi je par detalja koji su me razveselili jer su mi nagovijestili toplije vrijeme što me iznimno veseli!!!! Dakle, moji TOP artikli za početak proljeća;

1) NATURAL MAKE UP
-definitivno sam se zaljubila u prirodne nijanse i samo “peglam” po nude sjajilima i ruževima, bež i smeđim tonovima sjenila i tek toliko rumenila da razbijem monotoniju a tamno smeđom olovkom za oči obrubljujem isključivo waterline i dobijem jedan zdravi i prirodni look!

2)CVIJEĆE
-volim cvijeće koje je prvi glas proljeća a tulipane kao takve obožavam, jednostavni a famozni, baš prekrasni!

3)YVES ROCHER gel za tuširanje BIO VANILIJA
-obožavam ovaj slatki miris vanilije koji je predivno zaokružen u ovom gelu za tuširanje, idealna večernja varijanta prije spavanja, vrlo umirujuća i nježna.

4)VODA
-nisam imala nikada naviku piti litru ili dvije tokom dana obične vode što je i preporučeno, prije koja tri mjeseca krenula sam sa dijetom koja mi je iz temelja preokrenula prehrambene navike i kojom sam se riješila kofeina u bilo kojem obliku i sada sam prezadovoljna da pijem dovoljno vode tokom dana i da ne moram posezati za peptoranima i raznoraznim proizvodima za smirivanje želučane kiseline.

5)prevelike NAOČALE
-…kojima se štitim od štetnih utjecaja sunčevih zraka…

6)CLINIQUE all about eyes rich
-…je nadopuna na prethodno, kako imam masnu kožu, nikada nisam vodila brigu o potrebnoj hidrataciji kože i upravo mi je dio oko očiju došao do faze iznimne dehidracije i učinio moje prve bore iznimno vidljivima, ova okoloočna krema mi jako pomaže a kada ju potrošim do kraja svakako slijedi recenzija.

7)tamno smeđa KOŽNA KRATKA JAKNA by Zara
-…koju sam kupila još zimus mi je za ovaj period idealna a time više što mi je smeđa boja trenutno definitivno broj 1!

8)STARKE i OSTALE NISKE TENISICE
-ionako mi je tenisica najudobnija obuća i mislim da ih imam cca 10ak pari u raznim bojama i oblicima i zato obožavam i proljeće i jesen jer su vremenski uvjeti idealni za šetnju u njima.

Eto, toliko od mene o uvodu u proljeće…a po kojim artiklima je vama prepoznatljivo ovo proljeće?

lp