YVES ROCHER

Kada me neki proizvodi impresioniraju postanem opsjednuta i zaista se teško priklonim promjeni. Od dana od kada sam isprobala prvi Yves Rocher proizvod pa do danas zaista sam im vjerna i dala bi se kladit da sam  među prvih 5 top potrošaća 😀 . Moram priznati da od njihove dekorative još ništa nisam isprobala ali planiram, nisam isprobala iz prethodno navedenog razloga, dakle imam proizvode koje obožavam i vjerna sam tom brendu, ne mogu si pomoći 😉 .

Pala je dakle još jedna narudžba za Yves Rocher proizvode koja je isporučena na kućnu adresu za dva dana, kako je narudžba prešla 250,00kn imala sam besplatnu dostavu te dva poklona 😀 . Na poklon sam dobila jednu ogrlicu koja je odmah također prosljeđena dalje i parfem od 50ml te tester drugog parfema 😀 .

 Evidence 50ml

Parfem je vrlo profinjen i nadasve trajan. Dolazi u bočici od 50ml i dobivate ga na poklon ukoliko naručite njihove proizvode u iznosu od 179,00kn a može se kupiti i u slobodnoj web prodaji po trenutno akcijskoj cijeni 169,90kn. Ljubičica, ruža, jasmin i đurđica cvijetne su note koje se protežu kroz ovaj žanstveni parfem a ono što mu daje snagu i jačinu je donja nota mahovine i patchoulija.

Nadalje, na mom popisu su se ponovo našla dva proizvoda po već ne znam koji put a o njima sam pisala već u jednom od prethodnih postova, LINK (klik za link). Dakle, radi se o obnavljajućem losionu za vrlo suhu kožu (ako kliknete na naziv proizvoda vodi vas na stranicu) bez kojega moja koža više ne može te o šamponu za smeđe pramenove (ako kliknete na naziv proizvoda vodi vas na stranicu) bez kojega moja kosa više ne može 😉 .

 Obnavljajući balzam za suhu kožu 150ml, 27,90kn (akcijska cijena na web shopu)
s lijeve strane ŠAMPON ZASMEĐEPRAMENOVE 200ml 19,90kn te do njega ŠAMPON ZAVOLUMEN 200ml  20,90kn (obje akcijske cijene na web shopu)
Novi proizvod kojeg sam isprobala upravo taj šampon za volumen koji me nije impresionirao s volumenom jer ga nije ni ostavio nakon pranja ali elektriciteta kose nije bilo što je savršeno za moju dugu kosu koja cijeli dan nakon pranja “leti” a svako stavljanje silikona ju brže umasti a i sama po sebi je tanka tako da nakon sve muke samostalnog feniranja sve padne u vodu. Ovo je blagi šampon na bazi sljeza koji pjeni zadovoljavajuće. Ako tražite volumen nećete ga dobiti ali ako želite kontrolu nad svojom kosom to je onda šampon za vas.
Tuširalice su mi slaba točka a posebno ako su to tuširalice ovog brenda 😀 . Ovaj puta sam odlučila isprobati miris kave svog omiljenog gela za tuširanje te još jedan drugi gel mirisa vanilije. 
lijevo gel za tuširanje “BRAZILSKA KAVA” 200ml/15,90kn i desno gel za tuširanje od BIO VANILIJE 400ml/29,90kn (obje akcijske cijene na web shopu)
Teško se mogu odlučiti koji je bolji od ova dva gela ali definitivno moram priznati da je ovaj sa mirisom kave najmirišljaviji gel za tuširanje kojeg sam isprobala. Ujutro kada se žurite i ne stignete popiti kavu tuš sa ovim mirisom je dovoljan 😀 . Naime, radi se o kremastom gelu za tuširanje za iznimno intenzivnim mirisom kave koji traje čitavu vječnost tako da bi vam savjetovala prije kupovine da ga pomirišete u njihovom dućanu (Arena centar ili Ilica) jer kada kažem INTENZIVNO onda zamislite nešto 5 puta jaće od toga . Uglavnom, ja sam zadovoljna i redovno će u moju košaricu! Drugi gel je također mirišljav i lagan te ostavlja trag burbon vanilije koji također traje. Pjenušavost je zadovoljavajuća i meni osobno je idealan za večernje tuširanje jer je vrlo slatkast i umirujući.
Kako nam je stigao prvi dan proljeća treba se posvetiti raznim pilinzima i njezi tijela tako sam se ja odlučila isprobati njihov peeling za tijelo. 

HAMMAM – peeling za tijelo 150ml/89,90kn (akcijska cijena na web shopu)
Yves Rocher ima posebnu liniju njege tijela HAMMAM gdje je baza ulje agrana koje se u ovom pilingu isprepliće sa agranovim košticama i marokanskom glinom. Miris je specifičan ali vrlo ugodan i nije preintenzivan. Peeling se nanosi klasično na mokru se kožu utrljava te se na kraju ispere vodom i dobivate na koži nježan i baršunasti trag. Nije grub i ugodno se krupnije čestice odnose prema koži. Idealan je i svakako ću ga ponovo kupiti te upotpuniti ovu liniju u svom neseseru.
Za kraju sam ostavila njegu stopala koja nam isto ususret proljeću trebaju biti njegovana i spremna za ljeto 😉 .
s lijeva LAVANDA šumeća kupka za stopala 11,90kn i na desno LAVANDA peeling za stopala 50ml/35,90kn (akcijske cijene na web shopu)
Svakodnevno radim peeling stopala i zato ni nemam prevelikih problema sa suhom i zadebljalom kožom. Mrzim peeling za stopala koji je pregrub i koji ne ostavlja ugodan trag, tj odmah nakon peelinga očekujem rezultat. Ovaj je divan peeling, baza mu je organsko ulje lavande za osjećaj ugode te čestice koštica marelice za ugodni peeling. Na deklaraciji piše da se nanosi dva do tri puta tjedno ali ja ga nanosim svaki dan i zaista je  odličan i njime stopalima pružate maksimalnu zaštitu i njegu. Uz njega u kolekciji dolazi i krema koju ću naručiti sljedeći put te šumeća tableta za kupku koju još nisam isprobala. Na deklaraciji piše da mikro mjehurići koje tableta stvara služe opuštanju stopala. Baza je također lavanda. Kada probam javim u komentarima 😉 .
To bi bilo to od mene, zadovoljna sam ovim shoppingom i svakako tu nije kraj sa Yves Rocher proizvodima, čeka nas još puno toga zanimljivog i kvalitetnog!
Sve proizvode možete pogledati na njihovoj web stranici http://www.yves-rocher.com.hr/shop/ (klik za link) i naručiti!
lp drage dame!
Tagovi: