Njega tijela u veljači …

Dakle, ovaj mjesec sam isprobala tri noviteta za njegu kože kupljena u Kozmu, radi se o maslacu za tijelo, gelu za tuširanje i roll on dezodoransu, pa krenimo…

Isprobala sam novi Fa gel za tuširanje sa bijelim grožđem i mlijekom jojobe. Inače su rijetki slučajevi da kupujem Fa proizvode jer nemam naviku ali i ono malo što sam isprobala bilo je solidno. Ovdje se radi o nježnom gelu za tuširanje koji hidratizira i okrepljuje tijelo jer ovaj miris grožđa u njemu zaista budi ujutro a jojobino mlijeko opskrbljuje hidrataciju. Normalna pjenušavost, kratki period mirisa na tijelu nakon tuširanja i 250ml za 15,99kn. Uglavnom, solidan proizvod i zadovoljna sam.

Nadalje tu je jedan roll on dezodorans Bourjois namijenjen pri nošenju tamne odječe jer ne ostavlja bijele tragove. Tekućina samog dezodoransa je prozirna, brzo se suši i zaista ne ostavlja tragove. Radi se o antiperspirantu sa 24-satnom zaštitom a deklaracija kaže da sadrži formulu koja sprečava nastanak mirisa bez da blokira prirodan proces znojenja. Isto tako piše da je bez parabena i alkohola što je čudno jer onaj prvi miris koji osjetite je upravo alkohol ali dobro to je zanemarivo s obzirom da zaista služi svrsi i da sam zadovoljna. Ne iritira kožu čak ni nakon nanošenja netom poslje brijanja pazuha. Cijena mu je 24,99kn za 50ml. Ovaj roll on će se svakako ponovo naći u mojoj košarici.

Zadnji proizvod koji sam isprobala je Fennel maslac za tijelo. Radi se o maslacu za tijelo koji je obogaćen hranjivim sastojcima za njegu suhe kože. Miris mu je intenzivan no ipak vrlo nježan po crvenom grožđu. Ono što je meni iznimno zanimljivo i nadasve drago jer nemam intenzivno suhu kožu tijela da to nije klasični maslac za tijelo koji je nešto masniji i teži već se radi o nekoj kremastoj formuli koja vrlo brzo upija i ostavlja mekoću na koži a miris traje i traje. Kupila sam ga po sniženoj cijeni od 18,49kn i dobila 200g i svakako ću isprobati i neki drugi miris.

Da li ste isprobale nešto već od ovih proizvoda ili planirate?

lp

Tagovi: