L’Oreal

Kategorije: L'Oreal
Volim L’Oreal-ove dekorativne proizvode. Iznimno su kvalitetni i postojani a nikada mi nisu izazvali iritacije. Njihova maskara za volumen ispostavila mi se kao najidealnijom. U dm-u na sniženju naletjela sam na sjenilo koje sam već potrošila do samog dna samo što je bilo u svijetlijim tonovima. Ono što je najbitnije, sjenilo izlazi iz asortimana i bilo je sniženo na samo 20,00kn.

 L’Oreal 323 SMOKY CHESNUT

Nema se tu puno što za reći…sjenila su pigmentirana i dolaze u četiri nijanse, jedno od njih je u kremastoj formi sa sitnim holografskim odsjajem i meni je divno, nanosim ga uz rub obrva a nekada u žurbi jednostavno na kapak sa bijelom linijom na waterline i maskarom i oči djeluju svježe i odmorno. Idealno je za smeđi smokey. Postojano je tokom čitavog dana, ne trusi se i lijepo se blenda. Uz sjenilo dolazi i aplikataor koji je totalno upotrebljiv i prilagodljiv za liniju oko oka.

Koristite li L’Oreal dekorativne proizvode?

LP

Ugodna vam ova snježna subota! 😉
<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/3477616/anavi?claim=6z5ptx7qref”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Tagovi:
 • Ove senke su odlične! Ja imam onu svetliju verziju ovih braon i zaista sam prezadovoljna. U podlednje vreme izbegavam L’oreal jer se trudim da koristim što više cruelty free proizvoda, ali zaista nemam šta loše reći kad su L’oreal proizvodi u pitanju.

  • Slažem se, odlični i korektni proizvodi 😉

 • Iskreno, nisam koristila njihove proizvode pa sigurno kojih 4-5 godina. Koristila sam zadnje onu maskaru sa dvije strane tek kada je izašla i bila mi je genijalna, ali mi se brzo sušila, tako da sam je kupila 2, 3 puta pa odustala 🙁

  Girly

  • …hm, meni su sjenila,ruževi i maskara Volume Million Lashes odlični proizvodi…puderi imaju nedostataka i ne odgovaraju mojoj masnoj koži. Probaj nešto makar na sniženju ja svakako preporučam 🙂 !

 • 20 kn? :OO

  Moram nabaviti. 😀

  • Da da…to se zove sreća, koristim ga svaki dan i naprosto mi je predivno! 😀