TOO FACED Natural Eye

Kategorije: Too Faced

Ovo je moja najdraža mala paleta i moje najdraže nijanse sjenila. Kupljena je u Sephori cca 250 – 280kn (zaista se ne mogu sjetiti 🙂 . Lijepo je zapakirana u kutiju i sadrži 3 sjenila po 2g i 6 sjenila po 0.9g kojima je rok trajanja po otvaranju 12mj.

Dakle, ta mala paleta prvo je upakirana u jednu kutiju koju ja nisam bacila već ju uredno po upotrebi spremam u nju natrag. Ambalaža u kojoj se nalaze sjenila je načinjena od papira pa naknadno plastificirana ali svejedno čvrsta i kompaktna sa magnetom i izvučenom trakicom za otvaranje iste. Postoji jedna smiješna opaska na poleđini “PRODUCTS TESTED ON CELEBRITIES, NOT ANIMALS” ! Dimenzije te papirnate ambalaže su cca 10x6x2cm.

Dakle radi se paleti pod nazivom “NATURAL EYE” što bi značilo da su i boje vrlo neutralne u nijansama od bijele do tamno smeđe.

Po otvaranju prvo snimite na gornjem dijelu ambalaže (kojim se paleta otvara i zatvara) jedan “džep” u kojem se standardno za Sephorine palete nalaze tri prijedloga kako nanjeti ova sjenila i kategorizirano je u tri načina; DAY, CLASSIC i FASHION te su isti nazivi preneseni i na samu paletu iznad sjenila.

To je ta ljepotica :D…

Paleta ima svoju malu ladicu u kojoj se nalazi i jedan kist u varijanti s jedne strane kist a sa druge aplikator i obe su varijante upotrebljive a što je najbolje ne smeta vam jer ne “šeće” po paleti i ima svoje mjesto u ladici.
Nijanse sjenila su krasne (barem meni) :D! Postoje 3 matirana sjenila i ostalih 6 su shimmeraste. Možete primjetiti da svako sjenilo ima svoj naziv kao i svaki red svoju “priču” tj. sjećate se kartica koje sugeriraju upotrebu e pa isto je i sa redovima sjenila – svaki red ima svoj naziv za look.
Pa krenimo po redu;
DAY
Ovo je varijanta koju najviše upotrebljavam. Sjenila su potpuno matirana, ne truse se, lako se i lijepo blendaju (usprkos što su matirana), postojana su i pigmentirana. Ne stvaraju iritacije na očima i vrlo su prirodna na oku. Ovo prvo bijelo sjenilo “HEAVEN” mi služi kao sjenilo ali i kao posvjetljivač pojedinih dijelova lica 🙂 .
CLASSIC
Drugi red sjenila je nešto intenzivnijih boja sa naglašenim shimmerom. Sjenila se također lijepo i lako blendaju na oku, postojana su, pigmentirana i u principu prva nijansa “SILK TEDDY” se malo trusi dok ostale dvije nimalo. Zadnja nijansa “EROTICA” je tamnosmeđa nijansa koja u sebi sadrži zlatne čestice shimmera i na oku daje fenomenalan i intenzivan efekat. Ne iritiraju oči.
FASHION
Zadnji treći red je ujedno i najintenzivniji red nijansi (makar se zaista radi o prijelazu jedne nijanse,vidjet ćete niže na fotkama da je razlika u nijansama jedva primjetna između drugog i trećeg reda) u kojem se prva nijansa “NUDE BEACH” iznimno trusi jer u sebi sadrži malo krupniji shimmer ali je isto zbog toga prekrasna kao i efekat koji ostavlja. Ne iritiraju oči, lijepo se i lako blendaju a boje se nadopunjavaju tako da se da primjetiti u zadnjoj nijansi “COCOA PUFF” koja je tamnosmeđa sa narančastim odsjajem a u sebi sadrži sitne čestice shimmera koje su dosljedne boji nijanse do njega “HONEY PAT” i to sve zajedno daje glamurozan efekat. Nijanse su pigmentirane i postojane.
 DAY (bez baze)
 CLASSIC (bez baze)
FASHION (bez baze)
 drugi pa treći red na dnevnom svijetlu (bez baze)
drugi pa treći red s blicem (bez baze)
Uglavnom, ovo je paleta sjenila koja je na mojoj očima najviše u upotrebi i najviše sam zadovoljna njome. Svakako sam vjerna i TOO FACED brandu koji me je već više puta samo ugodno iznenadio. 
Jučer sam koristila ova sjenila i to samo prvi “DAY” red pa sam uhvatila par fotki, dok je jedino linija iznad trepavica napravljena sa Catrice sjenilom i Max Factor crnom olovkom u podlozi;

Da li vam se sviđaju “natural” varijante i Too Faced brand?
Ugodan ostatak vikenda…lp!!
Tagovi:
 • ajme, ove boje su prekrasno pigmentirane 🙂
  mislim da bi ovakvu neutral palettu svako trebao imati

  <3

  • Svakako bi trebalo jer vrijedi svaku kn 😀

 • imamo istu 😀 ja sam se s njom počasila za zadnji rođendan, 3 godine sam ju željela (do nedavno nisam mogla sam tak iskešati 265 kn, rođendani su iznimke). volem ju jako, jako kvalitetna sjenila, divno pakovanje, ma sve. obožavam Sexpresso, čak ju koristim za obrve a Cocoa Puff se ne usudim ni taknuti koliko se mrvi i koliko je ludo pigmentiran :))

  • Ja sam imala neki kupon za Sephoru pa sam se počastila i nisam požalila jer zaista vrijedi svaku lipicu, nijanse su savršene a o kvaliteti da ne govorim 😀 meni obično Cocoa Puff služi za ocrtavanje oko očiju umjesto olovke a samo sam ga jednom blendala i završila stojeći skoro sat vremena pred ogledalom, ali znaš-isplatilo se ma koliko luđački bilo šminkati oči samo sat vremena 😉

 • Prekrasno! Super su ti slike na kraju. 😉
  Pikirala sam vec tu paletu, no nekako nisam bas u mogucnosti dati tu lovu za nestp sto vec imam slicno u 3 primjerka. :-/

  • Hvala 😉 ja sam je ugrabila kada sam imala neki poklon bon i zaista nisam požalila a također imam nešto slično u nekoliko varijanti jer volim te nijanse….ubrzo je Valentinovo pa je moj prijedlog “wish list” 😀

 • meni jedna od najdrazih paleta

Shop now at FOREO for the IRIS