SKIN79 bb kreama

Kategorije: bb krema
Dakle, već i ptičice na grani prepoznaju korejski brand pod nazivom “bb krema” pa da se ne ponavljam (već rečeno/napisano), recenzirat ću par bb krema koje koristim, ali jednu po jednu jer se sve apsolutno razlikuju.

Danas je na redu SKIN79…

Ovo je jedna od bb krema koje koristim i usudim se reći da je ova najčešće upotrebljavana ove zime. Naime, ovo je tonirana krema koja na prvu ne izgleda dovoljno gusto kao ostale ali ipak je, gusta je (nemojte se bojati lako se nanosi) i ja ju nanosim brzim pokretima vlažnom bockalicom iz navike ali svakako se lako i brzo nanosi i prstima. Krema sadrži čak SPF35+ koliko ne sadrži čak ni moje mlijeko za sunčanje!?! Na koži djeluje poprilično umirujuće i ostavlja za sobom ugodno matirani trag. Matiranje je upravo prednost ovoj bb kremi pred svakom drugom (koju sam isprobala), lice bez sjaja traje cca 6h!!!! Osobno, stavljam ju na dnevnu kremu i ipak u tankom sloju pređem puderom u prahu ili kamenu. Ima vrlo “klinički” neutraliziran miris i srednje je do potpunog prekrivanja a dolazi samo u jednoj nijansi 🙁 ali vrlo je neutralnog podtona jer vidjela sam je na sebi i prijateljici a totalno smo različite, ona nekog ružičastog podtona a ja žučkastog a opet je odgovarala objema.
Meni koja imam iznimno masnu kožu puno su ugodnije bb kreme na licu nego bilo koji tekući puder a zaista sam ih isprobala masu u težnji za savršenim (nisam našla – još tražim 🙂 ) , lice mi ima zdravi sjaj a ne “masku” kako to naprave puderi nakon par sati na masnom licu, cijenom su isto tako prihvatljive ali ih možete samo naručiti online, a i za to postoji odličan prijedlog – ebay selleri : bello-girl i Asian Secrets koji imaju najveći a najpovoljniji izbor, korektni su, roba će vam stići za neka dva tjedna i još će vam uz to poslati i hrpu testera – ja sam nebrojeno puta naručila upravo od njih!
To bi bilo to o ovoj bb kremi uz jedan mali niz fotki;

 …svaka sadrži zaštitu od UV zračenja…

 13.99$ (bello-girl ebay)
 …korejski brand…
…na dnevnom svijetlu… 
…guste teksture i ne treba je puno, npr 2-3 ovakve “kuglice/točkice” 
 …lako i jednostavno se razmazuje i nanosi…
 …prekriva nedostatke…
 …brzo upija i stapa se sa vašim tonom lica…
 …ugodna je i lagana na licu…
 …test prekrivanja…
 …linija nacrtana penkalom i mala točkica bb kreme)…
…dakle, test prekrivanja je svakako prošla…

SVAKAKO PREPORUČAM!!!!

Da li ste probali koju bb kremu već i kako ste zadovoljni?

lp

 • Nisam još ni jednu probala, ali ova svakako super izgled, čak je i prekrivanje zadivljujuće. Samo ne znam kakve su bb kreme za suhu kožu?

  • …hm, s obzirom da imam iznimno masnu kožu ne mogu garantirati ali mogu predložiti (prema riječima frendica koje imaju suhu kožu) :
   1)HANSKIN Smart Total BB Cream (u dvije nijanse)cca 25$
   ili
   2)ETUDE HOUSE BB Magic Cream Moist for Dry Skin cca 13% (ova postoji i u varijanti za masnu kožu i meni je također bila ok)
   3)MISSHA M Vita bb Cream Moisture Type cca 10$
   4)SKIN79 Super Plus Beblesh Balm – Vip Gold Collection cca20$
   5)MISSHA Signature Real Complite cca20$

   Nadam se da sam barem pomogla sa preporukom i mislim da bi odabrala 2, čisto zbog omjera cijene i kvalitete ili bi naručila par uzoraka s ebaya pa da ti ne bude žao ukoliko ti neće odgovarati?!
   BB kreme su inače zaista prilagodljive i hidratantne, blage su i ne uzrokuju iritacije, jedina mana su im slab izbor nijansi, naime, kako je namijenjena korejskom tržištu tako su i nijanse svijetle ali vrlo prilagodljive i pretežno neutralnog podtona.
   Svakako javi ako se odlučiš svoje dojmove :).
   Pozz

Shop now at FOREO for the IRIS