Paleta sa 15 nijansi korektora

Kategorije: Korektor

Ukratko ću vam opisati (po meni) najjeftiniji, najtrajniji i iznimno kvalitetan dekorativni proizvod…

Radi se o paleti sa 15 nijansi korektora kupite na ebayu i to uvijek od istog sellera OKCAT AU po 5.53$ koja mi stigne za cca 15 radnih dana.

Ambalaža je vrlo čvrsta i kompaktna, ne zauzima puno mjesta i lako se održava čistom. Kada potrošim korektor ispraznim eventualni ostatak, operem znam kupiti par sjenila (odgovarajuće veličine) i poljepim ih u prazne krugove tako da je ambalaža praktična.

Rekli biste da tu ima buno neiskoristivih nijansi, u principu ja mogu na sebi primijeniti prva četiri stupca (ovisno o godišnjem dobu-ljeto/zima-da li mi je koža preplanula ili nije) a da im je svrha korektora a zadnji stupac također iskoristim ali u drugu svrhu…

Prva (u lijevom kutu) je biserno bijela nijansa koja mi zapravo služi za posvijetljivanje određenih dijelova lica, ispod nje je zelena za eventualni crveni prištić a ispod nje roza za podočnjake – uglavno prvi stupac uvijek do kraja potrošim.
Drugi stupac upotrebljavam u zimskom periodu, treći u jesenskom/proljetnom periodu i četvrti je definitivno za ljetni period – ako šminkam nekoga a nije skeptik prema ovim jeftinim paletama upotrebljavam ih sve i brzo ju zapravo potrošim ali opet traje duže nego ijedan.
Zadnji peti stupac – prva nijansa u desnom kutu mi zna poslužiti kao baza na kapku za neki tamniji look a druge dvije ispod mi služe kao kremasto sjenilo kojemu malo dodam nekog pigmenta u istoj nijansi i to bude savršeno i trajno na očima.

Uglavnom, ja sam zadovoljna jer je jeftin proizvod a ima toliko puno nijansi i sve su upotrebljive.Omjer cijene i kvalitete je i više nego zadovoljavajući. Ne radi se o nekom teškom i masnom korektoru koji će vam napraviti kaos na licu, stopi se lako sa kožom direktno ili u varijanti sa nekom tekućom podlogom i ne trebate ga često popravljati. Prije koji tjedan kupila sam onu paletu od Catrice (post) i moram priznati da mi je ova moja paleta ipak bolja jer i samo prekrivanje nedostataka je bolje a više je nijansi a cijena ista – svakako bi preporučila.

 prvi red s lijeva na desno
 drugi red s lijeva na desno
treći red s lijeva na desno
lp
Tagovi:
 • Super, taman sam razmišljala o kupnji ove paletice a do sad sam koristila baš tu od Catrice – a ipak za skoro istu cijenu je duplo više boja koje se mogu iskoristiti i za konturiranje i prekrivanje i ljeti i zimi 🙂

  • Upravo tako, i ja sam tog mišljenja. Čak se usudim i preporučiti ti mog sellera (u postu-njegov naziv-klikom te dovodi na njegovu stranicu) ali u principu ne znam nikoga da je dobio ikakvu drugačiju paletu ako je naručio od svog nekog pouzdanog sellera. Svakako preporučam!

 • Jelena

  Pozz,zanima me kakva je ova paleta za osjetljivu kozu tj.dal ima ok sastav? 🙂

 • Anonymous

  A koliko placas dostavo tog proizvoda?

  • U ovom slučaju je bila besplatna.

 • Anonymous

  a kako da znam da li je besplatna?

 • Anonymous

  Hvala Vam puno.
  Valjda cu se snaci s obzirom da ne znam dobr enegleski 😀

  • Shipping je dostava tj cijena dosatve a google ima opciju prijevoda ;).

   lp

 • Anonymous

  hehe
  hvalaaa

 • Anonymous

  znaci ako ne pise nista onda znaci da je besplatna dostava, ako pise tipa3,99 onda se placa 😀
  plavusaa sta ces

 • Anonymous

  sto mislis nakon dvije godine o ovoj paleti?? da li bi bila dobra za konturiranje i jeli pogodna za masnu kozu?

  • Više je nemam, nakon što sam potrošila nijanse koje sam učestalo koristila prosljedila sam je dalje. Uglavnom, ja sam također sa njom znala ponekada konturirati no moram napomenuti da nije najpostojanija varijanta (barem meni bila) dakle masna koža – tako/tako.

   lp

Shop now at FOREO for the IRIS