…kabuki, powder brush, pocket brush by BIPA…

Kategorije: Look by Bipa
Kako sam u jednom od prethodnih postova spomenula da pod hitno trebam neke prosječne kistove/četke na koje ne mislim potrošiti puno a da mi svakodnevno služe svrsi i nakon mog fijaska sa E.L.F.-ovim kistovima/četkama za lice slučajno sam u Bipi snimila tri odgovarajuća koja su me oduševila 😀 .

…tko bi im odolio?!?..

Dakle, radi se o Bipinoj robnoj marki “LOOK by Bipa” i svaki je u prosjeku 30.00kn, ne mogu se sjetiti točno ali kuna-dvije ne igraju ulogu. To su prekrasne četke sa bijelim drškama i bijelom dlakom četki sa rozim vrhovima 😀 toliko su neodoljive da mi ih je bilo žao “uprljati” puderom. Sve četke su došle u svom pakiranju, kabuki u jednoj pravokutnog oblika i prozirnoj u koji ga se svaki puta može vratiti da ne pada prašina po njemu a druge dvije za rumenilo i puder u plastificiranim rozo-prozirnim torbicama koje imaju svoj zip pa se mogu zatvoriti i meni će tako svakako poslužiti za kistove za oči pa ih tako lako mogu staviti i u torbicu a da se ne oštete ili pokupe što ne trebaju. Dlake četki su sintetičke i iznimno guste. Pri upotrebi extra nježne na vašem licu. Dlaka ne ispada i brzo se suši jer sam ih isti dan sve isprobala i odmah navečer oprala nježnim šamponom te su do jutra bile suhe. Kupila sam kabuki koji kod mene služi za neko ujednačavanje make up-a na kraju nakon podloge i rumenila, četku za puder u prahu ili kamenu i jednu za rumenilo koja je složena u mehanizmu da se može zatvoriti i lijepo tako zatvorena stajati u mojoj torbici za popravak tokom dana.
Prezadovoljna sam prvenstveno omjerom kvalitete i cijene te neodoljivim dizajnom….
Procijeniti sami…;)

 • Pocket brush je takoder oko 30 kn ili manje?
  P.s. Lijepe fotke. 🙂

  • Hvala 🙂
   Mislim da je pocket brush oko 26kn, bacila sam račun pa mi se sve pomiješalo ali od 32kn nije više ako sam i fulala 😉

 • Anonymous

  Radi ove recenzije idem po te kistove uskoro.. Gledam ih vec neko vrijeme, i danas sam odlucila guglat i izbacilo mi je ovo.. Sad sam sigurna da ih trebam 🙂 Imaju oni jos kaj od kistova u ponudi? Ima mozda negdje na netu gdje se mogu vidjet svi?

  • …hajde baš mi je drago da sam pomogla… Kistovi su zaista odlični, ja u ovoj rozoj liniji imam kist za rumenilo, kist za puder i kabuki i odlični su mi jer su ugodni i lijepo se nanosi sa njima dekorativa a lako se održavaju i brzo suše…na netu ne znam gdje bi ih mogla pogledati ali posjeti najbližu Bipu i uvjeri se na vlastite oči.
   Bipa ima jednu crnu liniju kistova koji također izgledaju kvalitetno ali su duplo skuplji od ove roze linije a ne izgledaju duplo kvalitetnije pa ti sama procijeni ali ja bi se odlučila za roza varijantu 😀

 • Anonymous

  draga, moze li ovaj powder brush dobro posluziti i za nanosenje rumenila? ovaj vikend su na akciji u bipi pa bi mi trebao info 🙂 hvala puno :*

 • Anonymous

  ok, thanks, kupujem :)!

Shop now at FOREO for the IRIS