Dar ispod bora

Ne znam kako ste Vi bili dobri ove godine i kako vas je Djed Božićnjak nagradio ali ja sam svakako zadovoljna!!!!


..naime, ove godine smo svi svima ugodili sa poklonima a da smo se kojim slučajem dogovarali ne bi nam pošlo za rukom kao što se događalo prijašnjih godina.

Ovaj mali kofer za šminku priželjkujem si već dvije-tri godine i naravno da se mama morala smilovati i pokloniti mi ga usprkos što je već kupila paleticu Too faced smokey eyes-http://www.toofaced.com/p-551-smokey-eye-shadow-collection-new.aspx (recencija slijedi). Kofer je sjajan iz razloga jer imam dosta šminke koju baš i ne koristim svakodnevno a gdje god da ju spremim ili smeta ili nije adekvatno “skladište” i sada je ta organizacija šminke na nivou. Ona koja je za svakodnevnu upotrebu stoji u svom kutku pri ruci a sve neke divne paletice i tomu slično što nije za svaki dan ima svoje mjesto u masivnom koferu.


Nadalje, GUESS torba je lijepo iznenađenje moga zaručnika…divan on, divna torba…


Na kraju sam se i ja počastila novim setom četkica (http://www.coastalscents.com/brushes/sets-and-cases/br-set-011.html) coastalscents. Prije Božića imali su neko sniženje i ugrabila sam priliku!!!

Kao što sam rekla na početku, iznimno zadovoljna!!!

Što ste VI našli ispod bora???

 • divni pokloni!! imam jedno pitanje, koliko te dosao shipping za cetkice od coastal scents?

  • Jesu, baš su divni…ponovili se i dogodine 😀
   Ne mogu se sjetiti ali mislim oko 12-13$ a četkice sam tada na sniženju platila u pola cijene 😉
   lp

  • jer ja sam gledala za shipping i pise oko 40$ pa mi nista nije bilo jasno 🙂

  • Baš sam sada pogledala na tu narudžbu kada sam naručila te četkice i shipping sam platila 16,76$, mislim da to ovisi i o svoti naručene robe, pošalji im mail možda za upit 😉

  • dobra ideja. ocem. puno hvala 😀

Shop now at FOREO for the IRIS